Wie zijn wij

Wij zijn bij uitstek de partij als het gaat om het bieden van ondersteuning en begeleiding bij het zorgeloze gebruik van technische componenten. Als het aankomt op professionaliteit, duidelijkheid en communicatie.

Hoe kunnen wij dit?

onsbedrijf.com is een bedrijf wat ontstaan is en groeit door de inzet van professionals die als zelfstandige reeds actief zijn en elk op hun eigen vakgebied specialisten zijn. Door samen te werken kunnen wij veel betere oplossingen bieden door gezamenlijke kennis en ervaring te delen. U blijft altijd in contact met uw vaste contactpersoon die verantwoordelijk blijft voor uw project(-en). Hierdoor kunnen wij klein blijven en toch groots werk leveren.

Wij werken enkel met zelfstandig ondernemers die verenigd zijn als coöperatie. Hierdoor bent u verzekerd van een gedreven professionele partner, met hart voor uw bedrijf of woning.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij leggen graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Dit geld ook als je interesse hebt om als ICT professional mee te werken aan onze coöperatie. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek en kennismaking.